Anasayfa
  • Gündem
  • Ekonomi
  • Kültür-Sanat
  • Teknoloji
  • Yaşam
  • Politika
  • Spor
  • Ara
  1. Haberler
  2. Kültür-Sanat
  3. Göksel: Gittiği yere kadar albümde ısrar edeceğim
Kültür-Sanat
30 Mayıs 2017 - 22:13

Göksel: Gittiği yere kadar albümde ısrar edeceğim

Göksel, NTV Radyo dinleyicilerine “Tam Da Şu An” isimli yeni şarkısından ve çıkacak albümünden bahsetti.

Kültür-Sanat
30 Mayıs 2017 - 22:13
TAKİP ETTAKİP ET
A
Büyüt
A
Küçült
Göksel: Gittiği yere kadar albümde ısrar edeceğim
Öykü Özdoğan’ın hazırlayıp sunduğu “20 DAKİKA”,pop müziğin güçlü seslerinden Göksel’i konuk etti. Göksel, NTV Radyo dinleyicilerine “Tam Da Şu An” isimli yeni şarkısından ve çıkacak albümünden bahsetti.

“Tam Da Şu An’ yeni çıkacak albümümün ilk şarkısı olacak!”

Uzun bir aradan sonra dijital platformda yayınladığı “Tam Da Şu An” isimli yeni parçasıyla müzikseverlerle buluşan Göksel, “Bu şarkıyı aslında Ocak ayında yazdım. Yeni çıkacak albümümün de ilk şarkısı olacak. Single çıkarmaktan çok emin değildim, ama şarkı beni ve ekibimi o kadar heyecanlandırdı ki bir an önce paylaşmak istedik” dedi.

“Ben gittiği yere kadar albümde ısrar edeceğim”

İlk kez dijital platformda şarkı yayınladığını söyleyen şarkıcı, “Ben albümü daha çok seviyorum. Fakat dünya değişiyor. Dijital platformlardan ulaşmak artık çok daha kolay. Ama ben gittiği yere kadar albümde ısrar edeceğim” dedi.

“Ozan Çolakoğlu Türkiye için çok kıymetli bir müzik adamı”

Bu şarkıda Ozan Çolakoğlu’yla birlikte çalıştıklarını söyleyen ünlü şarkıcı “Ozan’la enerjimiz çok tuttu, yaptığımız işler hep farklı oluyor. Türkiye için çok kıymetli bir müzik adamı” dedi.

Göksel, yeni şarkısında etnik enstrümanlar ve ut kullandıklarını söyleyerek parçanın içinde oryantal bir his olduğunu da sözlerine ekledi.

“Tam Da Şu An’ Marakeş’te geçirdiğim o kısacık dönemin izlerini taşıyor”

Şarkıcı, “İki sene önce Marakeş’e yaptığım seyahatte çok etkilenmiştim ve oranın ruhuna uygun bir şarkı yazmak istemiştim.Oradaki renkler ve ut sesi beni inanılmaz büyülemişti. ‘Tam Da Şu An’ aslında Marakeş’te geçirdiğim o kısacık dönemin izlerini taşıyor” dedi.

“Bu şarkı bana güç verdi”

Şarkıların ruh halini, ruh halinin de şarkıları etkilediğini söyleyen Göksel, “Şarkı yazarken o an hissettiklerimi yazıyorum. Fakat bir şeyi de kırk kere tekrar edince oluyor. Bu şarkı biraz şikayet ederek başlıyor,sonra daha enerjik bir ruh haline bürünüyor. Benim içimdeki ruh dalgalanması gibi aslında. Bu sene Ocak ayında hepimiz oradan oraya savrulduk. Sanki benim içimden neşeyi, umudu bulup çıkarttığım bir dönemdi. Şarkı bana güç verdi ve dinleyen herkese de aynı iyi hissi verdiğini görebiliyorum” dedi.

“Şarkının bende yarattığı bu pembe enerjiyle güzel bir yaz geçireceğimi ümit ediyorum”

Yeni albüm hazırlıklarının tam gaz devam ettiğini belirten ünlü şarkıcı, önümüzdeki kış müzikseverlerin şarkılarını dinleyebileceğinin müjdesini verdi. Göksel, yeni albümde Ozan Çolakoğlu’yla beraber çalışacaklarını ve Mabel Matiz’le ortak yazdığı şarkılardan birinin de mutlaka albümde yer alacağını söyledi.

Ayrıca, bu yaz sık sık konserlerde hayranlarıyla bir araya geleceğini duyuran şarkıcı, “Şarkının bende yarattığı bu pembe enerjiyle güzel bir yaz geçireceğimi ümit ediyorum. Umutluyum, herkes için de umut diliyorum” mesajını verdi.

İlginizi Çekebilir
Tozluyaka 8. bölüm konusu
Tozluyaka 8. bölüm konusu
O Kız dizisinin çekimleri devam ediyor
O Kız dizisinin çekimleri devam ediyor
İbrahim Selim ile Bu Gece Sevilen Oyuncu Cemre Baysel'i konuk ediyor
İbrahim Selim ile Bu Gece Sevilen Oyuncu Cemre Baysel'i konuk ediyor
Berkay bu hafta Çok Akustik’e konuk oluyor
Berkay bu hafta Çok Akustik’e konuk oluyor
Son Haberler
İstanbul'a dev dönüşüm projesi... Yeni hamleyi Eylül'de paylaşacağız
İstanbul'a dev dönüşüm projesi... Yeni hamleyi Eylül'de...
Fenerbahçe'den İçişleri'ne dava
Fenerbahçe'den İçişleri'ne dava
UN Women'dan Türkiye'de şiddetle mücadele iş birliği
UN Women'dan Türkiye'de şiddetle mücadele iş birliği
Drone ile ilk yemek teslimatı yapıldı
Drone ile ilk yemek teslimatı yapıldı
'Milli' atışlar denizde de başarılı!
'Milli' atışlar denizde de başarılı!
Çok Okunan Haberler
Orhan Kemal Emek Ödülleri Zihni Göktay, Suzan Kardeş ve Zafer Ayden’e verilecek
Orhan Kemal Emek Ödülleri Zihni Göktay, Suzan Kardeş ve Zafer Ayden’e...
Kayseri Erciyes'te uluslararası bisiklet yarışları devam ediyor
Kayseri Erciyes'te uluslararası bisiklet yarışları devam ediyor
Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber yeni yayın dönemine başlıyor
Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber yeni yayın dönemine başlıyor
YKS'ye Talas Gençlik Merkezi damgası
YKS'ye Talas Gençlik Merkezi damgası
Bursagaz'a 'risk yönetim' belgesi
Bursagaz'a 'risk yönetim' belgesi
Kanatsız Kuşlar atv ekranlarında başlıyor
Kanatsız Kuşlar atv ekranlarında başlıyor

Ana Sayfa
Gündem
Ekonomi
Kültür-Sanat
Teknoloji
Yaşam
Politika
Spor
Video Galeri
Biyografiler
Yerel Haberler
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Kültür-Sanat
  • Politika
  • Spor
  • Teknoloji
  • Yaşam
  • Video Galeri
  • Biyografiler
  • Yerel Haberler
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri